Incident hilar în Munții Retezat, unde o canalie locală, Alexandru Cumpănașu, a fost prins și sodomizat de un urs, pe care acesta ar fi încercat să-l vâneze cu o armă de airsoft. În timpul violului rectal profund, Cumpănașu a ţinut un live extrem de furios pe Facebook, în care nu se vedea ursul, dar îţi cam dădeai seama ce se întâmplă.cumpanasu_sodomizat.jpg

Cumpănașu acuză că ursul nu părea să fie la prima sodomizare ursul, pentru că avea şi ghinde în penis. El acuză statul paralel că ar fi dresat ursul să-l violeze, dar localnicii spun că acest individ și-a făcut obicei să vină prin pădure: ”probabil o și caută”. Vânătorii din zonă spun că Cumpănașu nici nu știe să țină o armă în mână și că e cel mai incapabil și jenant om pe care l-au văzut.

Salvamontiștii sosiți la fața locului nu au putut decât să asiste la viol: ”Nu ne-am băgat, că era periculos și în al doilea rând era mult prea plăcut să-i auzim urletele de durere ale acestui nemernic”, spun salvamontiștii. Aceștia confirmă că anusul lui Cumpănașu a fost sfârtecat de urs, care avea un baculum (os penial) impresionant.

Șeful de campanie al lui Cumpănașu susține însă că incidentul e benefic pentru cariera lui Cumpănașu: ”Nu există publicitate proastă. Acum toată lumea a auzit că el e tipul al cărui anus a fost pângărit de ursul carpatin, notorietatea lui e enormă. Au început să știe și străinii de el”.

Scris de TNR | Tuesday, 05.11.2019 11:00 Monden

National Cinematografic