Cuplurile care deţin câine se înţeleg mai bine. De multe ori, câinele traduce ce spune soţul

Cel mai bun prieten al omului revine în atenţia cercetătorilor, după ce un studiu a demonstrat că în 90% din cazuri cuplurile care deţin un câine se înţeleg mult mai bine, întrucât câinele îi traduce stăpânei ce spune soţul sau iubitul.

„Suntem diferiţi şi asta nu e nicio ruşine. De multe ori se întâmplă ca eu să spun ceva şi soţia mea să nu priceapă nimic. Dar nimic. Câinele îi face însă semn din coadă, se uită la ea şi ea pricepe instantaneu după figura lui ce-am vrut să spun. Altfel nu ne-am înţelege deloc”, spune Decebal Popescu, în timp ce-şi mângâie câinele inteligent.

Bărbaţii care au câini declară că prietenii care nu au câini îi roagă să vină pe la ei cu căţelul, să traducă şi pentru soţiile sau iubitele lor, lucru care a salvat multe căsnicii. Cei care nu dispun de un căţel sunt sfătuiţi să folosească aplicaţia Clear Translator, capabilă să traducă limbajul bărbaţilor într-un mod inteligibil pentru femei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

1 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult