Curăţenia din sistem continuă. I s-a ridicat imunitatea şi lui Chef Scărlătescu!

Ofensiva contra derapajelor grave din societate continuă. Chef Scărlătescu a intrat în vizorul comisiei Gastronomice, care i-a ridicat imunitatea, aşa că Scărlătescu va fi deferit Secţiei Speciale de Investigare a Bucătarilor. Procurorii gastronomici spun că au 5 oale cu acuzaţii, inclusiv un gulaş pentru care cer o pedeapsă cu executare.

În acelaşi dosar, numit şi Dosarul Ciorbelor, Chef Florin Dumitrescu a luat cu suspendare, adică va fi obligat să tacă în următoarele 2 emisiuni, pentru că a făcut ciorbă de burtă şi a băgat morcovi în ea, distrugând reputaţia noastră ca ţară europeană şi membră NATO. Există voci şi din zona societăţii civile care spun că prea mulţi bucătari strică ciorba.

Sunt evident în vizor şi Chef Foa, pentru contrabandă cu cuţite, Adi Hădean pentru pornografie gastronomică, precum şi Chef Patrizia, acuzată că găteşte cu accent rusesc şi că borşul făcut de ea arată clar că e vândută lui Putin. Surse din sistem precizează că dosarele s-ar fi accelerat după ce Scărlătescu s-ar fi băgat în faţa lui chef Antonio Pasarelli la coadă la tigăi, şi că acesta ar fi făcut o înţelegere cu procurorii gastronomici, cerând imunitate pentru el.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 mai 2019 19:26
Citește mai mult despre: scarlatescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult