Curierii sunt super căutaţi pe Tinder, că se apropie Black Friday

Avalanşă de swipe right pe conturile de Tinder ale curierilor, semn că se apropie Black Friday. Curierii spun că zeci de mii de femei le dau Like ca să se combine cu ei şi să primească mai repede produsele comandate de Black Friday.

Specialiștii în social media spun că unele femei au trecut explicit la profil: “Exclus One Night Stand, dar dacă eşti curier swipe right pls, presimt că suntem soulmates”, spune un curier de la FAN Courier. Acesta dezvăluie că e urmărit în trafic de femei, care îi lipesc pe parbriz abţibilduri cu numărul lor de telefon sau cu contul de Instagram.

Mai multe femei s-au păruit pe o arteră din Capitală, din cauza unui curier, pentru că fiecare susţinea că “eu l-am văzut prima, la o parte, că ăla e curierul meu”, ar fi urlat una din femeile implicate în scandal.

Zvonul că la curierat se trăieşte bine i-a determinat pe mulţi români să-şi caute un job în domeniu. Evident, au apărut şi falşii curieri, care îşi pun poze pe Tinder îmbrăcaţi în uniforma firmei şi astfel le sucesc minţile femeilor ahtiate după livrări rapide.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 noiembrie 2019 12:11
Citește mai mult despre: Black Friday

Alte articole

Vezi mai mult