Curtea Constituţională a Cocalarilor tranşează azi conflictul între Abi şi Velea

O naţiune întreagă e cu sufletul la gură! În această seară, Curtea Constituţională a Cocalarilor din România se reuneşte în faţa blocului la o sămânţă şi o cola pentru a da un verdict definitiv în conflictul dintre Abi Talent şi Alex Velea.

De regulă, astfel de speţe se soluţionează printr-o partidă de barbut pe o capotă de Golf IV, însă după un lung şir de egaluri scremute, cei doi au solicitat arbitrajul Curţii. Apropiaţii spun că atât Velea, cât şi Abi sunt dispuşi să pună la bătaie o cutie de gel de păr din ăla bun şi un set complet de cristale swarovski de lipit pe dinţi, numai să se stabilească o dată cine are mai multă valoare.

Dacă pierde, Alex Velea va trebui să recunoască superioritatea tânărului Abi şi să-şi şteargă tatuajul cu BO$$ DE BO$$, rămânând cu sirena şi cuvântul chinezesc pentru „bătător de covoare”, în timp ce Abi riscă să fie obligat să se întoarcă la şcoală pentru a absolvi clasa a III-a. Rezultatul final îl vom afla însă abia dimineaţă, după publicarea deciziei Curţii Cocalarilor pe instagram şi tiktok, sub forma unei piese trap de până la 15 secunde.

„Am fost acuzaţi că reacţionăm lent, dar înţelegeţi, vă rog, că e o perioadă foarte complicată pentru Curtea Constituţională a Cocalarilor. Mulţi dintre membri fac parte şi din cealaltă Curte Constituţională”, a precizat şeful CCCR, Geani Valută zis „Dorneanu”.

Scris de TNR
26 mai 2020 15:05
Citește mai mult despre: Alex Velea

Alte articole

Vezi mai mult