Curtea Constituţională se va pronunţa asupra despărţirii trupei Talisman!

Scandalul din sânul trupei Talisman ajunge la cel mai înalt nivel! După ce a fost minuţios dezbătută în Click!, Cancan şi Libertatea, despărţirea lui Tavi Colen şi Alin Oprea intră pe agenda Curţii Constituţionale a României, care va decide cine rămâne cu drepturile de autor pe hiturile formaţiei. Decizia a fost considerată mult prea dificilă pentru orice altă instanţă din România dată fiind imposibilitatea de a determina precis care ar putea fi aceste hituri.

Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale, spune că e unul dintre cele mai importante cazuri pe care le-a judecat în viaţa sa, dovadă şi mediatizarea sa extraordinară. „Practic, e vorba de doi oameni pe care i-a unit lipsa completă de talent şi ura faţă de muzica de calitate. Ai fi crezut că nimic nu poate rupe o legătură atât de puternică”, explică domnia sa cazul Tavi Colen-Alin Oprea.

Instanţa a lăsat deoparte alte cazuri mai puţin presante, precum comasarea alegerilor, suspendarea preşedintelui sau legalitatea Legii Pensiilor, pentru a judeca despărţirea Talisman. „Vrem să stabilim săptămâna aceasta cu cine va rămâne Tavi Colen fiind că e clar nu putem să-l lăsăm de capul lui”, spune preşedintele Curţii Constituţionale. „O răspundere enormă apasă pe umerii noştri. Dacă nu dăm o sentinţă clară există chiar pericolul ca trupa să se reunească, de pildă sub pretextul că vor să dea spectacole de binefacere în centrele pentru surdo-muţi.”

Scris de TNR
31 ianuarie 2012 12:01

Alte articole

Vezi mai mult