Cutremur în Bulgaria, după ce un român a scăpat farfuria de la all inclusive pe jos

Un român a provocat un cutremur de 7 grade în Bulgaria, după ce s-a împiedicat și a scăpat pe jos farfuria pe care tocmai și-o umpluse până la refuz la all inclusive. Cumva, turistul român a reușit să înghesuie într-o farfurie câteva tone de mâncare, astfel că singura surpriză este c-a putut ridica farfuria, nu că a provocat un cutremur când a scăpat-o pe jos.

„Dom’le, eu de aia mi-am luat ultra all inclusive, ca să nu dau explicații nimănui când îmi umplu farfuria“, s-a apărat turistul. „Nu știu alții cum sunt, dar eu când caut o vacanță, nu mă interesează cazarea, cum e hotelul sau plaja, ci să am ultra all inclusive. Bineînțeles că nu refuz o ofertă bună la bulgari, o cazare ieftină, de exemplu, însă ultra all inclusive-ul e obligatoriu. Doar n-o să fac foamea tocmai în vacanță!“

Cutremurul de 7 grade nu a fost însă unul izolat. Imediat au urmat alte câteva zeci de replici, după ce de la cutremurul inițial alți români și-au scăpat farfuriile burdușite cu mâncare la all inclusive pe jos. Din fericire, nu au existat victime – o singură persoană a fost, într-adevăr, ușor rănită, însă nu din cauza cutremurului, ci pentru că din neatenție și-a scăpat jumătatea de porc din farfurie pe picior.

Dacă all inclusive nu te convinge și nu te-ai decis încă, uite aici 16 motive pentru care e mai bine să-ți faci vacanța la greci sau la bulgari. Iar după ce te decizi, fă-ți o rezervare la bulgari cu Travel Planner, se ocupă ei de tot, tu trebuie doar să-ți faci bagajele – sau să găsești pe cineva care s-o facă în locul tău.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 iulie 2021 11:21
Citește mai mult despre: all inclusive Bulgaria cazare hotel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult