Cutremur în lumea desenelor animate: S-a descoperit că Miaunel şi Bălănel erau antisemiţi

O biografie lansată recent a creat controverse în lumea cinematografiei dar şi pe reţelele de socializare. Intitulată “Miaunel şi Bălănel – circumcizia unei legende”, cartea descrie aspecte mai puţin cunoscute din viaţa celor doi îndrăgiţi actori. Astfel, volumul afirmă că cei doi ar fi fost antisemiţi.

“Miaunel era cel mai rău dintre ei. Toţi colegii de platou ştiau asta, când se opreau camerele numai glume cu Auschvitz, gazare şi dat bani cu dobândă. Ieşea de la budă cu hârtia igienică în mână şi urla “moarte jidanilor”. Era convins că lumea e condusă după protocoalele de la Sion”, se arată în carte. Despre Bălănel se spune că era, mai degrabă, xenofob. “Ura în mod egal pe aproape toată lumea. Îl enervau în mod special persoanele de etnie rromă, pe care le lătra de fiecare dată când intrau în studio sa mai care nişte cabluri, să cerşească sau să caute ceva prin tomberon”.

Atitudinea anti-semită nu le-a fost de ajutor celor două vedete, nu într-o industrie controlată de sionişti. De Miaunel se ştie că se ascunde undeva prin Argentina în timp ce Bălănel a trebuit să fie euthanasiat după ce a muşcat mai mulţi turişti japonezi extrem de gustoşi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 ianuarie 2013 15:01

Alte articole

Vezi mai mult