Dacă e să te iei după selfiurile de pe Facebook, România a fost deszăpezită complet de 8 ori!

Mobilizare record pe social media, ca la fiecare ninsoare. Un studiu făcut rapid pe Facebook arată că românii au deszăpezit deja circa 2 milioane de km pătraţi, adică de peste 8 ori suprafaţa României. Sute de mii de utilizatori harnici şi-au făcut selfiuri cu lopeţile, lăudându-se cu cât au curăţat.

Evident, ceva nu dă bine, deci cineva minte. De exemplu, un român s-a pozat cu toată strada lui curăţată şi a zis că n-ar fi venit plugurile şi că de fapt a fost el singur cu lopata azi-noapte, deşi are selfiuri dintr-un club, unde era beat rangă la ora respectivă. Există însă bănuieli că şi alţii ar fi minţit, ba chiar că în unele cazuri lopeţile cu care s-au pozat se pare că ar fi împrumutate de la vecini.

Un român mai întreprinzător chiar şi-a făcut o afacere din acest fenomen. Închiriază lopată şi loc curăţat pentru selfiuri, la 1 leu poza. Pentru 2 lei, acesta jură că a văzut cu ochii lui cum respectivul ar fi dat zăpada.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
6 ianuarie 2017 15:01

Alte articole

Vezi mai mult