Dacă mergi cu maşina pe linia de tramvai, eşti obligat să iei pensionarii cu tine gratuit

În sfârşit, o măsură înţeleaptă luată de Primăria Capitalei! La insistenţele RATB, toţi şoferii bucureşteni care circulă pe linia de tramvai vor fi obligaţi să oprească în fiecare staţie şi să îi transporte gratuit pe pensionari, elevi, studenţi şi alte categorii de călători.

Mai mult, gherţoilor cu BMW-uri care “calcă şi ei un pic” linia de tramvai le va fi interzis să deschidă uşa între staţii sau să stea de vorbă cu pasagerii. “Mergi pe linia de tramvai, eşti tramvai! Asta are şi avantaje, de exemplu că nu trebuie să-i dai prioritate lui Lucescu, dar implică foarte multe responsabilităţi faţă de publicul călător”, spune Mihai Cobză, angajat al regiei de transport.

Noile restricţii sunt valabile între orele 5 şi 23, orarul normal de funcţionare al transportului public, iarÎn cursul nopţii, maşinile prinse pe linia de tramvai vor sta în depou, unde vor fi spălate şi dezinfectate.

“Nu mai merg pe linia de tramvai cât oi trăi, mânca-ţi-aş”, a exclamat un şofer la scurt timp după ce a aflat că în maşina lui cu 4 locuri pot încăpea chiar şi 22 de cetăţeni în vârstă, plus sacoşe şi cărucioare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
16 ianuarie 2017 15:01

Alte articole

Vezi mai mult