Dacă tot există un Dumnezeu al bețivilor, nea Costel a fost ales Patriarhul bețivilor

La câţiva ani după ce teologii au confirmat că există Dumnezeul beţivilor, o nouă schismă zguduie creştinătatea! Nea Costel, cunoscut drojdier din Bucureşti, a fost ales în unanimitate Patriarh al beţivilor, reprezentantul Dumnezeului beţivilor pe pământ.

Potrivit Sinodului Alcoolic de la Gara de Nord, titlul său complet va fi Arhişpriţar al Munteniei şi Dobrogei, Moldovean Onorific, Locţiitorul Mesei, Biruitorul Caietului cu Datorii, Răcitorul Berii, Preafericitul Patriarh al Beţivilor Spirtie I, cel din urmă fiind numele pe care şi l-a ales în 1982, când s-a alăturat ordinului Carmoliţilor.

Ca lider al primei biserici alcocefale a beţivilor, nea Costel a promis că, spre deosebire de alţi Patriarhi, va fi un tip simpatic şi generos, garantând că vinul de împărtăşanie se va da şi pe datorie iar berea de împărtăşanie va fi mereu rece, chiar şi cu preţul unor facturi la curent ceva mai piperate.

Martorii la întronarea lui nea Costel spun că icoana ochilor lui Dobrin, pictată pe lemn de prun, a început să lăcrimeze iar un PET de vin de ţară vechi de 2000 de ani, adus tocmai din birtul gării Ierusalim Vest, s-a desfăcut singur şi încă mirosea destul de bine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 iulie 2022 16:10
Citește mai mult despre: dumnezeul betivilor nea Costel Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult