Eşti în căutarea unei maşini cu adevărat eco? Sigur te gândeai la o hibridă japoneză, sau poate la celebra Tesla - dar soluţia s-ar putea să fie mai aproape decât credeai! Românii de la Dacia sunt hotărâţi să le dea clasă concurenţilor şi să reducă emisiile la zero cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare.

daciafaramotor.jpg
În această vară, uzina de lângă Piteşti va lansa primul Duster 100% fără motor, un concept despre care francezii de la Renault spun că e inspirat din filme SF precum "Familia Flintstone".

"Avem în plan să oferim o variantă cu podeaua găurită, pentru propulsie full-pietonală, dar şi o versiune hibridă, adică mai exact trasă de catâr, despre care toată lumea ştie că e un hibrid între cal şi măgar", spune nea Aurel, tablagiu din Mioveni.

"E ideal pentru familii, având un al doilea portbagaj în locul rezervat cândva motorului. Bulane să ai, că şi fără motor cântăreşte o tonă şi ceva", adaugă nea Ilie, ajutorul lui nea Aurel.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 03.02.2020 12:21 Monden

National Cinematografic