Visul milenar al românilor, Loganul decapotabil, e în sfârşit o realitate! În această dimineaţă, la expoziţia auto săptămânală din Vitan, mii de şoferi au putut vedea şi atinge modelul proaspăt lansat. Spre deosebire de o maşină convertibilă tradiţională, însă, Loganul decapotabil necesită puţin bricolaj din partea cumpărătorului, pentru că e de fapt un Logan normal care vine la pachet cu un flex de mare putere.

loganul_decapotabil.jpg

“Tăierea maşinii cu flexul, pentru a o face decapotabilă, e o îndeletnicire străveche pe aceste meleaguri. Ne putem lăuda că suntem primii care am oficializat-o. Faci nişte mişcare, rişti să rămâi fără degete, dar hei, poţi să decupezi din Loganul tău exact cât vrei! Ca să pui acoperişul la loc, când plouă, îţi trebuie doar o rolă de scotch mai zdravăn. Mai simplu de atât nici nu se poate”, spune Gerula Popovici, inginer la Uzinele Dacia.

“Recunosc că m-am inspirat dintr-un dulap luat de la Ikea, pentru că, în fond, ce e un Logan, dacă nu un dulap pe roţi?”, adaugă tehnicianul piteştean.

Pentru pasionaţii de vehicule retro, cei de la Dacia au declarat că ar putea lansa curând pe piaţă şi o Dacie 1100 ediţie limitată, cu bomfaier.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 23.03.2017 15:00 Monden

National Cinematografic