Dacia lansează Loganul decapotabil, inspirat de Ikea: primeşti maşina şi un flex

Visul milenar al românilor, Loganul decapotabil, e în sfârşit o realitate! În această dimineaţă, la expoziţia auto săptămânală din Vitan, mii de şoferi au putut vedea şi atinge modelul proaspăt lansat. Spre deosebire de o maşină convertibilă tradiţională, însă, Loganul decapotabil necesită puţin bricolaj din partea cumpărătorului, pentru că e de fapt un Logan normal care vine la pachet cu un flex de mare putere.

“Tăierea maşinii cu flexul, pentru a o face decapotabilă, e o îndeletnicire străveche pe aceste meleaguri. Ne putem lăuda că suntem primii care am oficializat-o. Faci nişte mişcare, rişti să rămâi fără degete, dar hei, poţi să decupezi din Loganul tău exact cât vrei! Ca să pui acoperişul la loc, când plouă, îţi trebuie doar o rolă de scotch mai zdravăn. Mai simplu de atât nici nu se poate”, spune Gerula Popovici, inginer la Uzinele Dacia.

“Recunosc că m-am inspirat dintr-un dulap luat de la Ikea, pentru că, în fond, ce e un Logan, dacă nu un dulap pe roţi?”, adaugă tehnicianul piteştean.

Pentru pasionaţii de vehicule retro, cei de la Dacia au declarat că ar putea lansa curând pe piaţă şi o Dacie 1100 ediţie limitată, cu bomfaier.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
23 martie 2017 13:00
Citește mai mult despre: dacia decapotabil flex ikea Logan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult