Celebra "nebunie a Targaryenilor" n-o ocoleşte nici pe regina Daenerys! Deşi a pustiit întreg judeţul King's Landing şi şi-a alungat mai toţi rivalii de pe scena politică a Westerosului, aceasta e din ce în ce mai paranoică şi încrâncenată, susţin apropiaţii săi.

dany_innebunita.jpg
"Flăcările încă mocneau şi Dany a organizat un miting electoral, cu mii de dothraki şi eunuci aduşi cu japca din cine ştie ce văgăuni", spune un pitic care a preferat să rămână anonim. "Atunci a început să debiteze tot felul de aberaţii pe care nici un wildling analfabet de dincolo de Zid nu le-ar crede."

"Ultima halucinaţie a ei pe care mi-o amintesc era cu patru asasini trimişi de Soroş s-o lichideze, care cică erau cazaţi în hanul lui Hiltor, vizavi de palat. Nu-i de mirare că tot mai mulţi războinici încep să-l vrea rege pe Jon Snow", adaugă persoana de mici dimensiuni. "Mâine-poimâine ne spune că i-au găsit un dinte de dragon în colon."

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 14.05.2019 01:01 Monden

National Cinematografic