Celebra "nebunie a Targaryenilor" n-o ocoleşte nici pe regina Daenerys! Deşi a pustiit întreg judeţul King's Landing şi şi-a alungat mai toţi rivalii de pe scena politică a Westerosului, aceasta e din ce în ce mai paranoică şi încrâncenată, susţin apropiaţii săi.

dany_innebunita.jpg
"Flăcările încă mocneau şi Dany a organizat un miting electoral, cu mii de dothraki şi eunuci aduşi cu japca din cine ştie ce văgăuni", spune un pitic care a preferat să rămână anonim. "Atunci a început să debiteze tot felul de aberaţii pe care nici un wildling analfabet de dincolo de Zid nu le-ar crede."

"Ultima halucinaţie a ei pe care mi-o amintesc era cu patru asasini trimişi de Soroş s-o lichideze, care cică erau cazaţi în hanul lui Hiltor, vizavi de palat. Nu-i de mirare că tot mai mulţi războinici încep să-l vrea rege pe Jon Snow", adaugă persoana de mici dimensiuni. "Mâine-poimâine ne spune că i-au găsit un dinte de dragon în colon."

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 14.05.2019 03:01 Monden

National Cinematografic