Dan Alexe face scandal dacă mănânci ouă tari? Să vezi cum face dacă nu-i cedezi locul în autobuz!

Internauții școați de furia cu care scriitorul Dan Alexe se aruncă asupra celor care fac ouă tari în Vamă sau corporatistele năsoase cu badge-ul atârnat între sâni, nu cunoaște cu adevărat cât de furios poate deveni bunicuțul cu maieu. Dacă faci greșeala să nu-i dai locul în autobuz sau în tren, așteaptă-te la o diatribă plină de nervi, spume și boare de alcool pe Facebook, acolo unde talentatul cocalar literar te va face ou cu oțeț.

„Eram în autobuzul 19 și veneam de la muncă, de la corporație, citeam o carte, când s-a apropiat de mine un moș mirosind al vin ieftin care a început să mă înjure că nu știu să citesc ca un prinț, că de ce am badge la gât și de ce nu-i arăt respect pentru vârsta și valoarea operei sale literare. Pentru că mă înjura împleticit în trei limbi, din care una era albaneza, mi-am dat seama că era Dan Alexe. A și pentru că umbla în maieu și blugi, ca un tractorist și era muci de beat. Noroc că au venit controlorii și l-au dat jos la prima stație”, a declarat un tânăr care s-a văzut terfelit apoi pe Facebook pentru fapta sa.

Controlorii de pe autobuze avertizează să nu ne luăm în gură cu moșii care fac scandal pentru loc, că există riscul să le crească tensiunea și să facă infarct de la nervi. Cea mai bună soluție pentru evitarea conflicului este să-i lăsăm locul și eventual să-i punem în buzunar 10 lei, să aibă de-o cafea să se trezească.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 iunie 2018 12:06

Alte articole

Vezi mai mult