Dan Bittman se va vaccina în direct pe scenă, la Zilele Comunei Pomârla

Până la urmă, ştiinţa învinge! Cunoscutul interpret de muzică populară Dan Bittman a cedat apelului autorităţilor şi a acceptat să se vaccineze, dar numai în condiţii speciale, stabilite chiar de el.

Mai exact, cântăreţul se va injecta în direct, pe scenă, în cadrul unei serbări câmpeneşti organizate cu ocazia Zilelor Comunei Pomârla.

În schimbul showului cu vaccinare, liderul trupei Holograf ar putea primi 1000 de euro de la Primărie, dar şi două pahare de bere şi un tichet valoric pentru 20 de mici, un veritabil ospăţ pentru formaţie şi stafful tehnic care o însoţeşte.

Transportul, însă, nu e inclus, iar Holografii vor avea cel mai probabil de ales între maşina personală şi rata de la Botoşani, comuna Pomârla neavând gară. „Lupta împotriva pandemiei cere sacrificii”, a bombănit Bittman, puţin dezamăgit de rezultatul negocierilor.

Surse neoficiale spun că, umăr la umăr cu Dan Bittman, la Zilele Pomârlei 2021 se vor vaccina Romică Ţociu şi Cornel Palade, Ion Suruceanu, ansamblul folcloric Mormolocul din Dunavăţ, Andreea Bălan, Smiley, formaţia Vunk, Carla’s Dreams şi Veta Biriş.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 mai 2021 18:00
Citește mai mult despre: Dan Bittman vaccin zilele comunei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult