Dan Capatos, fără concurență după închiderea OTV: „Sunt regele penibilului”

Cunoscutul jurnalist Dan Capatos s-a declarat indignat de închiderea OTV, acuzând CNA-ul că vrea să pună capăt jurnalismului vomitiv. În semn de solidaritate cu patronul OTV, Capatos a anunțat că se va dedica luptei împotriva autocenzurii prin intermediul emisiunii sale, Un show Păcătos. “Nici nu visam eu să-l depăşesc pe Dan Diaconescu, un om cu un simţ al penibilului cu totul ieşit din comun”, a declarat Capatos.

De-a lungul timpului realizatorul de televiziune a făcut tot posibilul să-l depaşească pe întemeietorul televiziunii de senzaţie, care i-a fost un model în carieră. “De ce credeti că-l ţin pe Mircea Stoian în platou, de decor? Stiţi cât de greu mi-a fost să gasesc un tip mai prost ca Lorin Fortuna sau Luis Lazarus?”.

Capatos a mai explicat că a depus eforturi supraomeneşti pentru a transforma emisiunea sa într-un rival redutabil pentru Dan Diaconescu în Direct: „Am adus toate boarfele, toţi artiştii rataţi ba chiar l-am chemat şi pe Doru Octavian Dumitru de câteva ori. M-am rugat în genunchi de Tolea Ciumac să vină să arunce macar o găleata cu lături în capul meu, mi-a zis ca nu lucreaza cu amatori. Îi promit lui Dan Diaconescu că voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca telespectatorii să nu-i simtă lipsa.”

Scris de Ef
4 aprilie 2012 06:04

Alte articole

Vezi mai mult