Dan Diaconescu a făcut culturism în secret!

Viitorul preşedinte al României, Dan Diaconescu a uimit opinia publică arătându-şi musculatura colosală pe coperta unei celebre reviste de culturism din SUA. Mai mult, partenera sa din pictorial este frumoasa Angelina Jolie, actriţa considerată ani de-a rândul cea mai frumoasă femeie din lume.

Abordat de reporterii TNR, patronul Otv a declarat senin: „Modelul meu în politică este Arnold Schwarzenegger, după cum probabil că bănuiaţi. Petrec minim şase ore pe zi în sala de forţă, iar rezultatele se văd deja. Vă promit că nimeni nu vă mai arunca la tomberon, iar în curând o să mă răzbun şi pe Tolea, o să tratez cu el fără menajamente, ca de la bărbat la bărbat.”
De când s-a apucat de body building, Dan Diaconescu a avut mare grijă să îşi ascundă alura robustă de ochii telespectatorilor fideli. În studioul OTV el a purtat mereu numai cămăşi lălâi şi costume care stau pe el ca pe gard, ca să îşi mai ascundă din masa musculară. Când a fost arestat şi dus la DNA n-a apucat să se pregătească, aşa că a luat în grabă un tricou roşu, care l-a făcut să pară mult mai slab şi incomparabil mai galben decât în realitate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 august 2010 14:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult