Dan Diaconescu şi-a cumpărat o şaorma ca să aibă ce mânca în februarie!

Vedeta OTV e pusă pe îndopat! Dan Diaconescu a fost surprins ieri dimineaţă de paparazzi în Dristor, cumpărându-şi o şaorma mică cu de toate, pe care a îndesat-o apoi în portbagajul Rolls-Royce-ului său. Aseară, Diaconescu a justificat însă achiziţia sa extravagantă la mai multe posturi de televiziune care emit din garsoniera sa.

„Mi-am făcut de fapt provizii pentru toată luna februarie”, a explicat Dan Diaconescu. „Cu toate protestele astea de stradă, cu vremea care a luat-o razna şi cu posibilitatea alegerilor anticipate, e clar că urmează o lună grea şi trebuie să să mă alimentez bine. De aceea pentru februarie nu doar că mi-am luat o ditamai şaorma mică, dar am vrut să fie şi cu de toate.”

Mulţi spun însă că astfel de excese alimentare ar putea fi pe fond nervos. „Gândiţi-vă că e cea mai scurtă lună”, spune nutriţionistul Gheorghe Mencinicospchi, “ar fi trebuit să-i ajungă fără probleme 2-3 biscuiţi. Faptul că s-a lăcomit la o şaorma indică probleme clare de supraalimentare. Dacă continuă aşa, domnul Diaconescu o să ajungă să fie vizibil şi din profil.”

Scris de TNR
1 februarie 2012 18:02

Alte articole

Vezi mai mult