Dan Negru, al doilea după bormaşină în topul zgomotelor care îi enervează pe români

Dan Negru este cel mai enervant zgomot după cel de bormaşină, relevă un studiu efectuat recent de cercetătorii Spitalului ORL “Panduri” din Bucureşti. Astfel, potrivit studiului, 83% dintre români îl consideră pe prezentatorul TV un factor important de stres. Mai mult, doar un sfert din populaţia intervievată poate distinge între râsul lui Dan Negru şi zgomotul unui ciocan pneumatic.

“Rezultatele studiului se vor reflecta în politicile statului”, a declarat coordonatorul studiului. “Firesc ar fi să li se acorde un spor substanţial de risc angajaţilor Antena 1, expuşi zilnic la Dan Negru. În plus, psihologii trebuie să investigheze legătura între frecvenţa apariţiilor TV ale lui Dan Negru şi rata sinuciderilor.”

Reprezentanţii trustului Intact iau în calcul difuzarea de avertismente scrise înaintea emisiunilor cu Dan Negru, dar şi dotarea prezentatorului cu un amortizor. Până la clarificarea situaţiei, rolul acestuia va fi preluat de un generator diesel, considerat mai blând cu auzul românilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
5 septembrie 2012 13:09

Alte articole

Vezi mai mult