Dan Puric, revoltat că nu va fi noul James Bond: „Sunt un dac mai dârz decât Daniel Craig”

Producătorii din spatele francizei James Bond nu l-au ales nici anul acesta pe Dan Puric pentru a-l interpreta pe cunoscutul spion britanic, lucru ce a atras o serie de comentarii acide din partea actorului. Acesta a spus că la mijloc nu este altceva decât o simplă conspirație mondială menită să-i îngenuncheze pe daci, demers care, adaugă Dan Puric, nu va fi încununat de succes.

„Oameni buni, am să vă spun ceva care o să vă uimească. În ruinele unui fort roman, situat la Birdoswald, în Marea Britanie, au fost descoperite vestigii, care arată că aici a staţionat iniţial o cohortă de soldaţi daci, care fuseseră recrutaţi după înfrângerea dacilor de către romani şi încorporaţi în armata romană, iar apoi alţi militari daci, fie urmaşi ai celor dintâi, fie noi recruţi din Dacia. Câteva sute de ani mai târziu Marea Britanie își obține independența, la fel ca România, de sub jugul roman, prin vitejie și forță. Ce înțelegem din asta? Că dacii au fondat și Marea Britanie iar arhetipul agentului secret britanic puternic și curajos se bazează pe un dac dârz și mândru”, a explicat Dan Puric.

Actorul spune că-l apreciază pe Daniel Craig pentru ce a făut pentru rol până acum dar se vede că a cam terminat benzina și, cu toate efectele speciale și antrenamente, nu poate să întruchipeze un adevărat războinic dac ortodox. „Cum spunea și părintele Cleopa, dacii nu pot fi înfrânți dacă au credință, de-aia rezistăm aici și vom rezista întotdeauna, exact ca filmele cu James Bond”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 august 2017 08:08
Citește mai mult despre: Dan Puric James Bond

Alte articole

Vezi mai mult