Omul frumos o comite din nou! Dan Puric a luat atitudine faţă de arestarea poliţistului pedofil şi a cerut să fie eliberat, după ce preotul din parohia de care aparţine pedofilul a spus că acesta dona deseori bani pentru Biserică, din şpăgile pe care le lua când era de serviciu la Rutieră.puric_pedofil_biserica.jpg

“În poliţistul Eugen Stan se sincretizează dumnezeirea dogmei şi dumnezeirea statului. Nu e o problemă ca acel slujbaş al Domnului şi al Statului să fie lăsat liber, pentru că Dumnezeu nu-i permite să atingă indecent decât copiii care n-au fost cuminţi”, a spus Puric. 

Acesta a insistat ca banii de cauţiune pentru eliberarea pedofilului să fie plătiţi tot de stat, pentru că “statul trebuie să-i încurajeze pe cetăţenii evlavioşi, care donează pentru lăcaşuri sfinte, ortodoxe, aşa cum se cuvine”, a mai declarat actorul Dan Puric. Puric mai cere sancţionarea celor care l-au prins pe Eugen Stan şi propune să li se ia 30% din salariu, iar banii să-i fie daţi lui, pentru că face lucrarea Domnului.

Scris de Ionut | Tuesday, 16.01.2018 13:36 Monden

National Cinematografic