Omul frumos o comite din nou! Dan Puric a luat atitudine faţă de arestarea poliţistului pedofil şi a cerut să fie eliberat, după ce preotul din parohia de care aparţine pedofilul a spus că acesta dona deseori bani pentru Biserică, din şpăgile pe care le lua când era de serviciu la Rutieră.puric_pedofil_biserica.jpg

“În poliţistul Eugen Stan se sincretizează dumnezeirea dogmei şi dumnezeirea statului. Nu e o problemă ca acel slujbaş al Domnului şi al Statului să fie lăsat liber, pentru că Dumnezeu nu-i permite să atingă indecent decât copiii care n-au fost cuminţi”, a spus Puric. 

Acesta a insistat ca banii de cauţiune pentru eliberarea pedofilului să fie plătiţi tot de stat, pentru că “statul trebuie să-i încurajeze pe cetăţenii evlavioşi, care donează pentru lăcaşuri sfinte, ortodoxe, aşa cum se cuvine”, a mai declarat actorul Dan Puric. Puric mai cere sancţionarea celor care l-au prins pe Eugen Stan şi propune să li se ia 30% din salariu, iar banii să-i fie daţi lui, pentru că face lucrarea Domnului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 16.01.2018 13:36 Monden

National Cinematografic