Dan Puric se plânge că-i tot apare Nelson Mandela în vis şi-i spune să ucidă oameni albi

Actorul şi futurologul Dan Puric trăieşte, de la începutul anului, o dramă puternică, pe care doar cei mai apropiaţi prieteni o cunosc în întregime. Astfel, noapte de noapte îi apare răposatul Nelson Mandela în vis şi-l îndeamnă să ucidă albi şi să răstoarne sistemul opresiv al acestora.

„Până anul trecut îl visa pe arhimandritul Iustin Pârvu dar, de anul acesta, lucrurile s-au schimbat şi nu în bine. Nelson Mandela îi apare ca în tinereţe, îmbrăcat în penele războiului, şi-i spune pe o voce piţigăiată dar poruncitoare ce să facă. Şi n-ai cum să nu-i dai dreptate, Mandela e foarte convingător când vrea. Când vede că Puric nu e atent în loveşte cu Nobelul pentru pace peste mâini”, spune un apropiat al actorului.

Se pare că Dan Puric a apelat deja la serviciile unui pustnic ortodox care negociază cu spiritul neostoit al lui Mandela să-l convingă că albii nu trebuie ucişi, doar sâcâiţi constant cu prelegeri despre moralitate şi misticism patriotic. Alţi prieteni ai lui Puric spun că, de fapt, nu este Mandela cel care îi apare în vis noapte de noapte ci Morgan Freeman care se plictiseşte pe acasă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
16 ianuarie 2014 13:01

Alte articole

Vezi mai mult