Dan Voiculescu, amendat după ce l-a plimbat pe Mircea Badea în parc fără lesă

Poliţiştii comunitari care patrulau în Herăstrău au fost nevoiţi să-l amendeze pe liderul PC, Dan Voiculescu, după ce acesta a încălcat legea privind transportul şi îngrijirea animalelor de companie pe domeniul public. Aceştia au intervenit după ce mai mulţi pensionari din parc au reclamat că au fost lătraţi de Mircea Badea pentru că-s băsişti.

„Suntem o ţară democratică şi nu puteam să-l amendăm pe domnul Voiculescu pentru opiniile politice. Totuşi, faptul că mergea cu Mircea Badea prin parc fără lesă şi botniţă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă”, a explicat Decebal Popescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Sector 1 Bucureşti.

Întrucât Badea era extrem de agresiv, poliţiştii i-au recomandat lui Voiculescu castrarea animalului. Politicianul a replicat că nu este cazul, Badea fiind castrat mai demult, din pubertate, ceea ce explică şi de ce se comportă ca un copil de 14 ani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 decembrie 2012 08:12

Alte articole

Vezi mai mult