Dana Budeanu a criticat dur un copac căruia i-au căzut frunzele: ”Fătălăule!”

Nimeni nu scapă de gura Danei Budeanu! În ultimul video urcat pe YouTube, insolitul specimen a atacat în termeni duri un copac fără frunze. Mai bine de 30 de minute, Dana Budeanu a înjurat și amenințat copacul, al cărui principală vină e că se află pe traseul ei zilnic.

”Să vedeți peste ce am dat ieri”, și-a început Dana Budeanu tirada pe YouTube. ”Fix în fața mea stătea tălâmb un copac cu frunzele căzute. Păi bine mă fătălăule, acolo ți-ai găsit să stai? Pe traseul pe care merge Dănuța zilnic? Degeaba am urlat la fătălău să dispară de-acolo, că nici n-a clintit. Bă, fătălăule, mâine o să am toporul la mine! Dacă te găsesc tot acolo, te tai, bă fătălăule!”

Pentru că se consideră un monument de stil și bun gust, Dana Budeanu se laudă că ea are în curte copaci din plastic ale căror frunze nu doar că nu cad niciodată, dar se și mențin verzi tot timpul anului. ”Ce-am eu în curte doar Gabi Firea mai are în România. Luați exemplu de la Dănuța și Găbița, fătălăilor!”, le-a transmis Budeanu copacilor naturali.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 octombrie 2020 13:10
Citește mai mult despre: dana budeanu fătălău toamnă

Alte articole

Vezi mai mult