Dana Budeanu a înjurat 3 ore o tigaie după ce a ars omleta

Scandal monstru azi în apartamentul Danei Budeanu, după ce vedeta mondenă a ars omletă. De vină, desigur, a fost tigaia nenorocită, o rapandulă toxică și delăsătoare, care în loc s-o ajute pe femeia de succes, a preferat să ardă mâncarea, ca o amețită teflonată, după cum spune nervoasă chiar Dana Budeanu.

”Îmi făceam o omletă cu avocado, că picioarele astea nu sunt ferite de celulită doar așa că se uită atâția fătălăi la ele. Nu, tată. Astea trebuie lucrate, le dau proteine bune, le dau grăsimi vegetale! N-o să mă vezi pe mine cu covridogul în gură, ca orice sărăntoacă de prin corporații, de-o vezi dimineața și seara la coadă la Luca, să-și ia doza de șorici și slănină emulsifiată, în aluatul ăla scârbos! Nu, fata mea, eu îmi fac o omletă de șase ouă dimineața, mare, cu brânză, mă liniștește, îmi închide chakra poftelor. Cu aia mă mențin cum mă vedeți”, explică Dana Budeanu.

Doar că în loc să coopereze, tigaia a preferat să-și bată joc de dieta inteligentă a Danei Budeanu, arzând omleta și umplând-o pe Dana de nervi. ”Băi, știi ce nervi aveam? Știți cum e 336 la Apaca la ora 18:30? Plin ochi. Sunt săraci și pe tavan! Așa de plină de nervi eram, fratele meu”, spune Dana.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 mai 2023 06:56
Citește mai mult despre: dana budeanu omletă tigaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult