Dana Budeanu are concurenţă! 5 papagali de la zoo au învăţat să înjure

Veştile proaste cad ca grindina asupra Danei Budeanu! Pe lângă faptul că prietena ei intimă, Gabi Firea, a pierdut alegerile pentru Primărie, nici jobul ei de comentator politic nu mai e atât de sigur de când 5 papagali de la o grădină zoologică au învăţat să înjure.

„Am lăsat televizorul pornit pe RTV într-o noapte în voliera celor 5 papagali gri africani. Din greşeală”, recunoaşte Decebal Popescu, îngrijitorul ţarcului de păsări exotice. „Acum, Coco, Bobi, Mumu, Ţuţu şi Gigi nu mă mai scot din ‘fătălău’ şi urlă spurcăciuni din toţi rărunchii, de nu se mai aud nici maimuţele din ţarcul de vizavi. E chiar distractiv să-i urmăreşti”

„Totuşi, e important să le vorbeşti clar şi cu calm. Unul dintre ei mi-a scos un ochi când l-am întrebat dacă vrea o alună şi a înţeles că l-am făcut panaramă”, continuă îngrijitorul.

„Sunt talentaţi, n-am ce spune. Ar trebui să scrie o carte despre stil şi eleganţă”, declară directorul de la zoo, Nicolae Marcel.

„Spre deosebire de Dana, ăştia cinci lucrează doar pe grăunţe, doar Coco e mai mofturos de când a prins gustul sparanghelului”, adaugă şeful grădinii zoologice.

Scris de Vasile
30 septembrie 2020 14:09
Citește mai mult despre: dana budeanu papagali

Alte articole

Vezi mai mult