Dana Budeanu, în stare de șoc. A aflat că bunicul ei era fătălău!

Cunoscuta persoană mondenă de televiziune Dana Budeanu a început să-și nuanțeze discursul după ce a descoperit un document vechi din care reiese că unul din bunicii săi a fost fătălău. Fotografiile sunt grăitoare. Bunicul Danei Budeanu e primul român care a purtat blugi, conform pozei atașate, poză făcută în 1934 în gară la Mizil!

Se pare că bunicul Danei Budeanu purta opincile fără șosete, exact cum descrie ea acum fătălăii din București. În consecință, Dana Budeanu a început s-o lase mai moale cu criticile și spune că există fătălăi și fătălăi, de exemplu bunicul ei era un fătălău bun, care știa totuși să poarte o redingotă, sau o lavalieră, nu ca fătălăii de azi, care habar n-au de noțiuni elementare de modă.

Gurile rele spun că Maximilian, bunicul Danei Budeanu, ar fi fost văzut făcându-i serenade bunicii Danei Budeanu, acompaniindu-se la cobză, comportament clasic de fătălău. În weekenduri ieșea cu domnișoarele de pension la ceai, le invita pe la el și le punea discuri de patefon, alte dovezi că era fătălău.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 mai 2021 18:05
Citește mai mult despre: bunic dana budeanu fătălău

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult