Asta înseamnă femeie cu inițiativă! Dana Budeanu și-a întocmit singură dosarul penal pentru instigare la violență, pentru că niciun procuror n-a avut coaie s-o facă. Dana Budeanu a menționat în dosar contextul în care a îndemnat mafioții să-și bată amețitele, de față cu alte amețite, ”ca să vadă și alea cum trebuie să se comporte o femeie”.dana_budeanu_procurori.jpg

Dana Budeanu apreciază că fapta ei este foarte gravă, pentru că o femeie atât de inteligentă, cum e ea, nu are idei cu jumătăți de măsură: ”Eu când îndemn să fie bătute femeile mă vede o țară întreagă. Dar procurorii români sunt atât de incapabili că nu m-au văzut”, spune Dana, arțăgoasă ca de obicei.

Dana Budeanu nu vrea să se creadă că ea e doar o matracucă de Youtube: ”Eu sunt periculoasă, de-asta am și făcut dosarul penal, ca să-mi fie recunoscută valoarea”, spune Dana. Celebra mondenă a cerut 3 ani cu executare și amenință că dacă judecătorii nu o condamnă le rupe capul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 12.06.2020 11:46 Monden

National Cinematografic