Dana Grecu își amenință copiii că îi dă pe mâna lui Băsescu dacă nu sunt cuminți

Copiii Danei Grecu trăiesc în teroare de când realizatoarea tv de la Antena 3 îi amenință permanent că îi dă pe mâna președintelui Băsescu, dacă nu sunt cuminți. Copiii se plâng că au coșmaruri în care apare un politician chior, cu chelie, care face glume de autobază pe seama lor.

“Mama a spus că e cel mai rău om din lume. Are ca servitor un pitic sinistru și dacă de apropii de el simți așa, un damf de whiskey. Vine noaptea pe la copiii care nu dorm și îi bate”, l-a descris Nicușor pe monstrul copilăriei sale.

În poveștile pe care Dana Grecu le spune copiilor apare mereu un personaj negativ care vine de pe mare și cucerește, de două ori, țara împăratului roșu. Atunci când ajunge cu povestea în acest punct, Dana Grecu se enervează foarte tare și începe să țipe de parcă s-ar adresa personajului de basm. Noroc că apare până la urmă eroul pozitiv, care salvează împărăția și îl alungă pe Spân de la putere. Acest erou pozitiv este Harap Alb, însă el nu ar fi reușit fără ajutorul prietenilor lui ridicoli:  Gâdea, Ciutacu, Badea și Mugur Ciuvică.

Scris de TNR
13 iulie 2011 06:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult