Dana Grecu l-a snopit în bătaie pe Gâdea: „E un nesimţit, niciodată nu ridică colacul de la toaletă”

Mihai Gâdea şi-a găsit naşul! Iritată că moderatorul „Sintezei zilei” nu ridică niciodată colacul de toaletă după ce urinează, Dana Grecu l-a atacat pe Gâdea cu sălbăticie. Din relatările martorilor, se pare că Dana Grecu l-a băgat pe Gâdea cu capul în toaletă şi a tras de mai multe ori apa, totul în timp ce îi căra pumni şi picioare.

Evident, nimeni nu a intervenit, şi nu doar pentru că tuturor le e frică de Dana Grecu, ci mai ales pentru că nimeni nu-l suportă pe Mihai Gâdea. Unii chiar au profitat de faptul că Gâdea era cu capul în budă şi l-au lovit şi ei. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, Voiculescu nu-l mai lasă acum pe Gâdea să-l pupe în cur, pe motiv că miroase a căcat.

„Uneori nu găsesc loc la pisoare, că face Mircea Badea şpagatul între ele, şi sunt nevoită să mă duc la tron. Şi de fiecare dată când intru imediat după Mihai Gâdea, găsesc capacul de toaletă lăsat”, s-a explicat Dana Grecu. „Doar n-o să mă aşez pe budă când mă piş, că nu-s femeie, ca nesimţitul de Mihai Gâdea!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 ianuarie 2014 16:01

Alte articole

Vezi mai mult