Dana Năstase: „Adrian se va obişnui gradual cu libertatea. Momentan dormim în paturi suprapuse”

Dana Năstase, soţia fostului premier proaspăt eliberat din închisoare, susţine că soţul ei se obişnuieşte gradual cu traiul în libertate, fiindu-i greu să revină brusc la stilul de viaţă anterior.

„Momentan Adi mi-a cerut paturi suprapuse în dormitor. Eu o să fiu deasupra, lui aşa i-a plăcut întotdeauna, oricum”, susţine Dana Năstase.

Soţia lui Năstase declară că Adrian încă e obişnuit cu sistemul din puşcărie şi că din când în când îl susprinde ascunzând câte o chiflă în buzunar, pe care o doseşte pe sub saltea.

Potrivit apropiaţilor, Năstase e destul de dezorientat în Bucureşti: „Nu mai ştie pe unde circulă 137, în Drumul Taberei a fost şocat când a văzut ce s-a întâmplat. Ne-a întrebat dacă a fost vreun război”, declară Andrei Năstase, fiul fostului premier.

În ce priveşte psihicul fostului premier, psihologul acestuia declară uneori Adrian Năstase respinge realitatea, prin mecanisme clasice de blocare a amintirilor.

„L-am consultat după eliberarea condiţionată şi mi-a spus că la Jilava n-ar fi fost deţinut, ci ar fi fost la o petrecere în pijamale care a durat câteva luni. Evident, nu comentez”, susţine psihologul lui Adrian Năstase.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
19 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult