Dăncilă pleacă de la BNR după doar trei zile. „Am fost acceptată la NASA!”

A primit o ofertă mult mai bună! Viorica Dăncilă, angajată abia acum trei zile pe un post de consilier strategic la BNR, a trimis deja preavizul, după ce a luat interviul pentru un post de consilier galactic la NASA.

”Am precizat încă de la primul interviu la BNR că nu o să ratez șansa de a mă afirma în altă parte, unde cu inteligența mea pot aduce o contribuție mai mare la progresul omenirii. Plec la NASA cu conștiința împăcată că am ajutat BNR să devină o bancă mai bună”, a declarat Dăncilă.

”Păcat că Viorica pleacă de la BNR. De când apăruse ea, colegii veneau cu plăcere la birou, era mereu o atmosferă plăcută cu ea, pot spune chiar că ne țineam cu mâinile de burtă la toate ședințele la care a venit”, a spus Marian, angajat la BNR.

Printre atribuțiile Vioricăi Dăncilă la agenția spațială americană se numără stabilirea de contacte cu ființe din alte sisteme solare, organizarea de evenimente cultural-artistice comune și traducerea de documente, pentru că și-a trecut în CV că vorbește limba romulană.

Antrenamentul Vioricăi Dăncilă va începe luna viitoare și include folosirea costumului spațial, pentru că în fișa postului scrie că ea va spăla geamurile stației internaționale, atât pe interior cât și pe exterior.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
19 mai 2021 08:10
Citește mai mult despre: BNR Dăncilă NASA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult