Dăncilul s-a prăbușit după ultima tâmpenie a Vioricăi și a ajuns la un minim istoric: 1 dăncil = 0,17 neuroni

Prestația lamentabilă a Vioricăi în Muntenegru, unde a confundat Podgorița cu Priștina, a dus în mod firesc la prăbușirea dăncilului. După o perioadă în care părea că s-a stabilizat la 2-3 neuroni, dăncilul a coborât pentru prima dată în istorie sub un neuron, fiind cotat în acest moment la 0,17 neuroni.

”Din punctul meu de vedere, dăncilul nici măcar nu ar mai trebui să fie luat în seamă pe piața intelectuală”, apreciază reputatul analist Decebal Popescu. ”Practic, ai nevoie de aproximativ șase dăncili ca să obții un neuron. Asta în condițiile în care un creier de nivel decent începe de de pe la 80 de miliarde de neuroni. Deci aproape 500 de miliarde de dăncili pentru un creier funcțional. Atât de irelevant e dăncilul, efectiv n-ar trebui să existe.”

Decebal Popescu este de părere că dăncilul nu are nicio șansă să își revină pe piața intelectuală. ”El este dependent de prestația Vioricăi, ceea ce nu-l ajută deloc”, spune analistul. ”Pentru că Viorica nu funcționează pe bază de creier, ci pe bază de foaie, prestația ei nu poate decât să prăbușeasă și mai mult valoarea dăncilului.”

Scris de Calin
26 iulie 2018 13:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult