Dani, în lacrimi, după despărţirea de Mihaela: “M-a părăsit chiar acum, când începe şcoala”

Dani Oţil a petrecut în lacrimi prima zi de şcoală, după ce Mihaela Rădulescu l-a părăsit în mod neaşteptat. Acesta a fost surprins de paparazzi trist şi abătut, printre colegii de clasă, şi nu pentru că se terminase vacanţa. “S-a găsit când să mă părăsească, chiar acum, când începe şcoala. Nici n-a avut cine să mă consoleze că vara a luat sfârşit, că frunzele toamnei au început să cadă. M-am şi rătăcit în drum spre şcoală, puteam să fiu furat de străinii care m-au ademenit cu bomboane”, a declarat vedeta, printre sughiţuri.

Mihaela spune că despărţirea era iminentă. “Relaţia se clătina încă de anul trecut, de când a terminat grupa mare. Cum l-am dat la şcoală, cum a început să fie alt om. L-a schimbat anturajul, ajungea acasă târziu, de la joacă. Adormea imediat, abia schimbam două vorbe. Iar viaţa sexuală era practic inexistentă, pentru că legea îmi interzice clar să fac sex cu minori”, a declarat Mihaela.

Dani va încerca să-şi repună viaţa pe picioare. “Sunt optimist, cred că voi găsi curând pe cineva. Deja am pus ochii pe noua profesoară de biologie. Are 62 de ani şi cred că ne potrivim”, spune vedeta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
17 septembrie 2013 07:09

Alte articole

Vezi mai mult