Dani Mocanu lasă manelele pentru religie după ce a văzut cât câştigă Dani Patriarhu

Zicea lumea că e nebun, dar de fapt Dani Mocanu se gândește doar la bani! Recenta intenție a cunoscutului rapper manelist Dani Mocanu de a renunța la cântecele normale și de a trece doar pe cele religioase are în spate tot banul. Invidios pe celălalt mare nume din muzica bisericească, Dani Patriarhu, Mocanu vrea să se bage și el pe culoar.

”Măcar 10% dacă iau din piața lui Dani Patriarhu, câștig într-o lună cât am câștigat în toată cariera”, spune Dani Mocanu. Manelistul spune că întâmplător la o o înmormântare de șef de clan a văzut că popa a luat de 3 ori mai mult decât manelistul, iar Dani Mocanu nu e prost, s-a orientat rapid. ”Tot ce a trebuit să fac a fost să-mi cumpăr un patrafir”, zice Dani Mocanu.

”Fostul manelist Dani Mocanu e pregătit pentru a face bani din cântece bisericești. Poartă multe bijuterii din aur, adoră mașinile marca Mercedes, versurile lui invocă frecvent numele Domnului, are o barbă lungă exact ca Patriarhul și mai ales are acea aroganță întâlnită doar la clerul ortodox. Are toate șansele să reușească”, spune Decebal Popescu, critic muzical.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
30 octombrie 2020 14:32
Citește mai mult despre: bani BOR dani mocanu Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult