Daniel Buzdugan a fost internat de urgenţă după ce a râs la o glumă expirată

Cunoscutul interpret de glume Daniel Buzdugan a ajuns în această dimineaţă în stare gravă la spital după ce a râs până i s-a făcut rău la gluma „Cu căciula aia mare, ai capul cât o lubeniţă”, făcută chiar de colegul său, Mihai Morar, în timpul emisiunii lor de la radio.

„Nu m-am putut abţine. Am râs cu atâta poftă încât mi s-a aplecat. Râd zilnic la glume expirate, dar uite că asta mi-a pus capac. Cine ştie cât de veche era, pe unde a mai umblat, prin gura o mai fi fost, cine o mai fi râs la ea înainte? Şi doar i-am zis de atâtea ori lui Morar să le ia de pe bloguri, din alte emisiuni radio, nu aşa, de oriunde…”

Acuzaţiile l-au înfuriat pe Mihai Morar, care se jură că gluma era proaspătă şi făcută în casă: „Numai eu ştiu cât am lucrat la ea. Am scris-o şi am rescris-o toată noaptea dinaintea emisiunii, tocmai ca să îmi iasă atât de bine. Eu sunt sigur că de fapt i se trage de la nişte glume făcute chiar de el. Alea cu… îl ştii pe Marcu? … Ha, ha! Dar pe Anton? … Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha! Aoleu, mă prăpădesc de ras. Ştiţi ce i-a zis vulpea la arici?”

Scris de TNR
7 martie 2012 07:03

Alte articole

Vezi mai mult