Daniela Crudu a schimbat prefixul! Acum cere 1.000 de euro pentru o partidă de sex

Zi mare pentru Daniela Crudu. Începând de azi, asistenta lui Capatos de la Un show păcătos se poate lăuda cu venituri mai mari din partidele sale de sex. “Visez la ziua în care schimb prefixul sumei pentru care fac sex încă de când mi-am pierdut virginitatea. N-a fost uşor să ajung aici, dar eu spun că a meritat. Adevărată viaţă sexuală începe de la 1.000 de euro în sus”, spune Daniela Crudu.

Pentru asistenta lui Capatos, 1.000 de euro pentru o partidă de sex este un prag psihologic. “De la 1.000 la 10.000 de euro se ajunge mult mai uşor decât de la 0 la 100 de euro”, explică Daniela Crudu. “Spun asta în cunoştinţă de cauză, numai eu ştiu cât am tras ca să ajung la 100 de euro. Pe urmă, de la 100 la 1.000 a fost mai uşor, mai ales că apăream şi la televizor.”

Fericitul eveniment va fi sărbătorit şi în cadrul următoarei ediţii a Show-ului păcătos. Dan Capatos i-a regătit Danielei un tort imens, din care va ieşi la miezul nopţii un bărbat dispus să dea 1.000 de euro pentru o partidă de sex cu Daniela Crudu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 noiembrie 2012 15:11

Alte articole

Vezi mai mult