La nici o zi după hora care a pus în genunchi Poliţia constănţeană, un nou act de terorism coregrafic intră în vizorul autorităţilor!

De data aceasta a fost nevoie de intervenţia DIICOT pentru destructurarea unui dans al pinguinului lung de aproape 7 km care punea în pericol sănătatea cetăţenilor din Constanţa, Mamaia şi Năvodari.

dansulpinguinului_destructurat.jpg

"A fost o intervenţie complicată, pentru că spre deosebire de horă, dansul pinguinului e extrem de bine organizat. Pe acesta îl ţineam sub observaţie de săptămâni întregi, cu elicopterul şi dronele", explică agentul DIICOT Reginald Vrâncioiu.

"Pentru a destructura marele dans al pinguinului, cei mai buni agenţi ai noştri s-au infiltrat la puncte cheie pe traseul acestuia, rupând ritmul. Doar astfel am putut fragmenta dansul pinguinului în mai multe dansuri ale pinguinului mai mici, care au fost apoi conduse spre dubă."

Liderii dansului pinguinului, cel mai probabil spioni ai Pingukremlinului, vor fi judecaţi pentru zbânţuirea combaterii bolilor, iar instrumentele muzicale le-au fost confiscate, au precizat surse oficiale.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 03.07.2020 13:05 Monden

National Cinematografic