Dator vândut! Un bețiv a căzut și a distrus panseluțe de 7 milioane de euro, cât a dat primăria pe ele

Un bețiv a reușit performanța să creeze printr-o simplă căzătură un prejudiciu care i-ar face invidioși până și pe pesediști: 7 milioane de euro! Ghinionistul bețiv a căzut peste niște panseluțe dintr-un parc bucureștean și acum are de plătit despăgubiri de 7 milioane de euro, adică exact suma plătită de primărie pentru cele aproximativ 30 de panseluțe.

”Bine dracului că eram beat mort și am adormit lemn în poziția în care am căzut, că dacă mă mai și întorceam în somn acum aveam de plătit vreo 20 de milioane de euro, nu doar 7”, spune bucureșteanul. ”Dar n-am de ce să mă plâng, că a fost exclusiv vina mea. Nu e ca și cum n-aș fi știut că primarii din București dau milioane de euro pe metrul pătrat de panseluțe. Aia e, mai moale cu băutura o vreme, până plătesc prejudiciul.”

Gabi Firea a reacționat prompt și a alocat deja 15 milioane de euro pentru achiziția de noi panseluțe. ”Nu putem aștepta recuperarea prejudiciului, care poate dura ani, noi trebuie să înlocuim cele 30 de panseluțe distruse cât mai repede posibil”, a decretat aceasta. ”Și am alocat 15 milioane de euro pentru achiziția de panseluțe de doar 7 milioane pentru că trebuie să facem și studii de fezabilitate, ca să vedem exact ce tip de panseluțe trebuie cumpărate.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio. bet

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 martie 2017 07:23
Citește mai mult despre: betiv Bucuresti panselute

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult