Daună totală! Victoraș Micula și-a distrus mașina după ce a spălat-o cu Frutti Fresh

Încă o decizie neinspirată luată de Victoraș Micula. Beizadeaua a vrut să-și impresioneze următorii de pe Instagram și s-a apucat să toarne peturi de Frutti Fresh pe mașina sa de lux. A fost însă nevoie de doar câteva minute până când compușii chimici din Frutti Fresh au început să-și facă treaba.

”Tabla mașinii efectiv s-a dezintegrat”, a povestit un martor. ”Iar bietul Victoraș a rămas fără unghia de la degetul mic, că un strop a ajuns acolo și a topit-o instant. E bine, totuși, că n-a încercat să-și spele mașina cu sucuri Adria, că probabil ar fi explodat de la ce compuși chimici sunt acolo.”

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, Victoraș Micula s-a ales și cu dosar penal pentru manipularea fără aviz a unor substanțe de mare risc. Iar o altă anchetă urmează să stabilească cum a sustras Victoraș Frutti Fresh-ul din Combinatul Chimic European Drinks.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 noiembrie 2020 16:11

Alte articole

Vezi mai mult