Dave Gahan, sunat de prieteni după știrea c-a murit clăpăugul de la Depeche Mode

Pentru că tot mai mulți oameni sunt analfabeți și nu știu să citească, și pentru că oricum citesc doar titlurile, Dave Gahan, liderul trupei Depeche Mode a fost inundat în această dimineață de telefoane de la prieteni care doreau să verifice dacă nu cumva a murit. Asta pentru că numeroase publicații au scris că a decedat clăparul trupei iar lumea a citit că a murit clăpăugul.

Vestea a întristat milioane de pensionar în toată lumea care-și aduc aminte de trupa care le-a înseninat tinerețile, când mergeau la discotecă și încă puteau să se lege la șireturi fără să geamă de la dureri de spate. Numeroase vedete din lumea muzicii au trimis condoleanțe, printre acestea numărându-se Keith Richards care a declarat că „a murit de tânăr” sau Aurelian Temișan care a constatat că e de-o vârstă cu clăparul de la Depeche Mode.

În mai multe azile de bătrâni din țară se vor coborî drapelele în bernă iar locatarii vor primi mâncare de post. Mâine, la sălile de recreație unde se joacă canastă și dame se va da pe repeat albumul „The Best of Depeche Mode”, apărut spre sfârșitul mileniului trecut.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
27 mai 2022 11:50
Citește mai mult despre: dave gahan depeche mode mort

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult