David Guetta nu mai vine la Untold! Nu-i ajunge onorariul pentru o noapte de cazare

Regele EDM-ului s-a dat bătut! Cunoscutul DJ şi producător francez David Guetta a anunţat că nu va mai veni sâmbătă la Untold, deoarece nu a putut găsi cazare la un preţ acceptabil în Cluj pe perioada festivalului.

Deşi reprezentanţii festivalului nu au dezvăluit onorariul propus lui Guetta, specialiştii estimează că acesta ar fi urmat să încasese în jur de 200.000 de euro pentru showul de la Untold.

Impresarul lui Guetta, Pierre Ducebal, spune că a încercat să-i găsească băiatului o cazare mai de Doamne-ajută în banii ăştia, însă suma a fost insuficientă chiar şi pentru o cameră cu baie la comun. „Să zicem că ar fi acceptat să împartă camera cu Steve Aoki, dar oricum asta ar fi fost în Apahida sau cel mult Floreşti, că de o garsonieră în Cluj nu te atingi fără 500.000 de euro pe noapte. Am decis împreună că nu merită bătaia de cap. Ne cerem scuze fanilor, poate la anul rezervăm ceva din timp. Plm, Cluj”, a precizat Ducebal într-o conferinţă de presă.

Cel mai probabil, în locul lui David Guetta va pune muzică Ion Ţiriac, au presupus mai mulţi fani ai happeningurilor culturale clujene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
5 august 2022 16:28
Citește mai mult despre: cazare cluj david guetta Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult