DC Comics, inspiraţi de Cîţu? Noul Superman va fi un beţiv incompetent

Mii de fani ai benzilor desenate cu supereroi sunt indignaţi de ultima decizie a celor de la DC Comics! Dacă a-l ilustra pe Superman ca bisexual era considerat un gest curajos şi interesant, se pare că în următoarea ediţie eroul galactic va fi portretizat drept un alcoolist nu foarte priceput la guvernat, care a dat de gard cu campania de vaccinare şi le-a promis ditamai pleaşca baronilor locali.

„Dacă, până acum, Superman era văzut ca un simbol al dreptăţii şi un apărător al celor oprimaţi, în cea mai nouă revistă acesta va fi mai degrabă un… cred că termenul e sandilău”, spune Dick Cox, fost fan al revistelor DC Comics.

„Au umblat chiar şi la originile lui Superman: acum, povestea e că Superman a fost dat afară de pe planeta Krypton după ce a fost prins zburând beat, iar familia lui pământeană l-a găsit într-un şanţ, cu tot felul de obscenităţi desenate pe faţă cu markerul. Ăsta nu e Supermanul cu care ne-am obişnuit noi”, adaugă cititorul revoltat.

„Hai că asta e prea de tot! Măcăne! Cică Superman n-o să mai umble deghizat în ziarist, ci în premier al unei ţări est-europene! WTF e porcăria asta, man?”, exclamă un alt puşti pasionat de BD-uri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 octombrie 2021 08:54
Citește mai mult despre: benzi desenate citu supereroi superman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult