De 1 Aprilie, Vanghelie şi-a păcălit prietenii că ar citi o carte!

Farsă reuşită a primarului sectorului 5! Marian Vanghelie şi-a suprins în această dimineaţă prietenii care veniseră să-l viziteze prefăcându-se că e deranjat deoarece tocmai l-au întrerupt din lectura unei cărţi! Chiar şi Oana Mizil a fost păcălită de iubitul ei, care pur şi simplu a reuşit să-i facă pe toţi să creadă pentru câteva minute bune că ar putea citi!

„Pur şi simplu nu am putut crede că are o carte în mână”, spune unul dintre prietenii edilului de la 5. „M-am gândit că o fi o cărămidă, o geantă găsită prin tramvaiul 32, ceva. A sărit imediat şi Oana, Mariane, lasă imediat aia jos, o să faci o tumoră cerebrală! Deodată l-am văzut că izbucneşte în râs şi ne arată cartea, toate paginile erau albe, slavă Domnului!”

Vanghelie a mai încercat să facă această farsă şi anul trecut de 1 aprilie, dar nu i-a ieşit deoarece nu doar că a ţinut cartea invers, dar a şi ales să se prefacă că răsfoieşte „Motănelul neastâmpărat”, apropiaţii săi dându-şi imediat seama că n-are cum să citească ceva atât de complex.

Scris de TNR
1 aprilie 2012 06:04

Alte articole

Vezi mai mult