De anul viitor românii îşi vor putea alege poza de buletin!

Gata cu vechile buletine cu fotografii urâte! Începând de anul viitor, românii vor putea să aleagă ce poză doresc să aibă pe actele de identitate, după ce vor plăti o mică taxă. Serviciul de Evidenţă a Populaţiei spune că a introdus această opţiune la cererea a numeroşi cetăţeni urâţi, care şi-ar fi dorit ca măcar în paşaport sau în carnetul de şofer să arate ca Brad Pitt ori Scarlett Johansson.

„Deja s-au înregistrat peste un milion de cereri pentru poze cu Orlando Bloom şi Jessica Alba”, spun cei de la Evidenţa Populaţiei, „dar şi pentru vedete autohtone, precum Cabral sau Cătălin Botezatu. Am primit şi solicitări mai puţin obişnuite: diverşi cetăţeni au cerut ca poza din buletin să fie cu maşina, cu un personaj de desene animate sau cu o floare. Un domn din Caracal ne-a întrebat dacă poate să-şi pună poza amantei în cartea de identitate, dar să nu afle nevastă-sa.”

Pentru cei mai discreţi va exista de la mijlocul anului viitor şi posibilitatea de a-şi ascunde complet poza din acte. Aceasta va fi vizibilă doar pentru prieteni şi rude, restul având nevoie de acceptul persoanei pentru a-i vedea poza.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 octombrie 2011 12:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult