De bucurie că 1 şi 8 Martie cad în zi liberă, bărbaţii îşi oferă unii altora flori şi mici cadouri

Sute de mii de bărbaţi români serbează Dubla Magică, adică faptul că 1 şi 8 Martie cad în zile nelucrătoare, oferindu-şi cadouri simbolice, buchete de flori, sau ciocnind o cupă de şampanie. Bărbaţilor nu le vine să creadă că anul acesta nu sunt nevoiţi să treacă prin clasicele momente penibile din luna martie.

„Fiind o zi atât de frumoasă pentru noi bărbaţii, diseară ies cu colegii mei la un restaurant de fiţe, ca să serbăm cum se cuvine faptul că nu mai suntem presaţi să oferim femeilor flori sau mărţişoare, când e clar că nu ne pasă de această tradiţie ipocrită. Colegele de la birou sunt binevenite, cu condiţia să facă cinste, evident”, spune emoţionat Jon Ivaşcu, corporatist care anul trecut a fost obligat de societate să ofere 450 de coşuleţe de ghiocei colegelor de birou.

Sociologii spun că în anii în care 1 şi 8 Martie cad în zile nelucrătoare rata criminalităţii în România e zero, pentru că pretutindeni vezi zâmbete fericite ca de copil, voioşie şi iubire frăţească.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 februarie 2014 22:02

Alte articole

Vezi mai mult