De când a înlocuit margarina cu cremă de brânză, unui corporatist i se fură zilnic sandvişurile

A devenit fan brânză în speranţa unor pauze de masă mai plăcute, dar riscă să moară de foame! De când a înlocuit margarina cu cremă de brânză Delaco, un tânăr angajat al unei multinaţionale din Pipera e hăituit de colegii săi, care îi fură sandvişurile de sub nas, fără urmă de scrupule.

“Se unge mult mai bine pe pâine, iar dintr-o cutie fac şi zece sandvişuri”, oftează victima furturilor. “Sunt ferm convins că sunt absolut delicioase, dar de o săptămână, de când am făcut marele pas, n-am reuşit nici măcar să gust un colţişor.”

“Zici că-i Triunghiul Bermudelor aici. Cum îmi prepar un sandviş, cum apare cineva şi mi-l suflă. Până să protestez, l-a şi devorat. Nu pot nici să mă supăr pe ei, sunt colegii mei iar codul de conduită ne interzice să ne certăm! Aş putea să mă ascund undeva în pauza de prânz, dar asta ar prelungi-o inutil cu 2 minute. Mai bine flămând decât neproductiv.”

Tânărul corporatist a trimis totuşi un e-mail CEO-ului său, solicitând un training în domeniul cremei de brânză pentru toţi colegii săi. “O prezentare Powerpoint îi va convinge să renunţe la vechile lor obiceiuri, să-şi cumpere propria cremă de brânză şi să mă lase şi pe mine să mănânc.”

21 iulie 2014 20:07
Citește mai mult despre: advertorial corporatist

Alte articole

Vezi mai mult