De când a renunţat la Facebook, un român primeşte invitaţii la Candy Crush prin poştă

Credeaţi că puteţi scăpa de spam ştergându-vă contul de Facebook? Un tânăr din sectorul 3 a aflat pe pielea lui că e imposibil! La doar câteva zile de la părăsirea reţelei sociale, acesta a început să primească prin poştă, de la foştii săi prieteni de pe Facebook, colete conţinând invitaţii la Candy Crush, Farmville, poker, bambilici şi alte jocuri online.

“Mă săturasem de toate notificările alea cu ‘Gigel te invită să joci cine ştie ce tâmpenie devoratoare de timp’, aşa că am luat hotărârea să-mi şterg contul”, povesteşte Decebal Popescu. “Două, trei zile mai târziu primesc în cutia poştală o înştiinţare de colet. Expeditor: Mark Zuckerberg, Facebook SRL, Menlo Park, California. Muream de curiozitate.”

“La poştă, ce să vezi: un pachet de vreo 10 kilograme plin ochi cu cereri de prietenie, mesaje de la necunoscuţi, invitaţii la Candy Crush şi chiar şi câteva poke-uri. Puteam să-l las acolo? Încă mai am febră musculară, şi deja mi-a adus poştaşul vreo trei înştiinţări noi!”

“Cel mai complicat o să fie să le răspund acum prietenilor că nu vreau să mă joc Candy Crush cu ei. Să le dau telegrame? Să le scriu vederi?”, se întreabă tânărul oftând, în drum spre oficiul poştal.

Scris de Vasile
13 ianuarie 2015 13:01

Alte articole

Vezi mai mult